Indryk Annonce

nummer-1.png Ansæt en elev


Hver måned har vi mellem 50.000 og 90.000 besøgende og har 7500 jobannoncer om året. Dette gør os til Danmarks førende portal for elever, lærlinge og trainees, der søger efter en ny arbejdsgiver.

nummer-2.png Elevrekruttering


Vi har over har 9 års erfaring med at matche virksomheder med unge kandidater. Vi er derfor en relevant samarbejdspartner til din elevrekruttering. For at finde de rette kandidater, kan vi hjælpe dig med løsninger fra A til Z, fx tekstforfatning, grafik, levende jobopslag, medieplaner og screening.

nummer-3.png Brug vores netværk


Vi har et tæt samarbejde med flere af landets erhvervs-, handels- og tekniske skoler. Her har vi en løbende dialog med uddannelsesvejledere og over 30.000 aktive profiler, der følger vores nyeste stillingsopslag.

Få en annonce på jobportalen


På Elevplads.dk kan du indrykke din elevannoncer og komme bredt ud til de mange unge, der leder efter en elevplads eller læreplads. Det er nemt at komme i gang: Du sender dit stillingsopslag til en af vores rekrutteringsspecialister.
De hjælper dig herfra med at opsætte din elevannonce med logo, tekst, billeder, film og links. Elevannoncen vil herfra blive tilgængelig på vores portal inden for få timer. Når du har en annonce på Elevplads.dk giver vi dig en garanti om den er online, indtil du er nået i mål og har fundet den rette kandidat. 

Bliv kontaktet

 
Elevannonce

Kom i godt selskab


Vi har siden 2008 hjulpet alle typer virksomheder med at finde de rette unge, der søger en praktikplads. Det er afgørende for os at vi har tilfredse og glade kunder. Vi tager derfor altid udgangspunkt i dit konkrete behov og udvikler det optimale tilbud til dig. 

virksomheder (2).png


Se vores referencer
 

Mere end en jobportal

 

Vi er ikke kun en effektiv jobportal. Vi er også en dygtig rekrutteringspartner med grafikere, tekstforfattere, mediekonsulenter og rekrutteringspecialister i huset parat til at assistere din ansættelse af elever, lærlinge og trainees. Hvis du har nogle spørgsmål om Elevplads.dk, er du altid velkommen til at ringe til os direkte på tlf 74 31 33 62.

speditør.png

Tekstforfatning og grafik

Vi kan hjælpe dig med at udforme dit jobopslag. Vores tekstforfattere er vant til at skrive annoncer målrettet de unge. Og vores grafikere ved, hvordan du kan spille på det visuelle overfor målgruppen med grafiske elementer.

Læs mere om Tekstforfatning og grafik

Mediestrategi

Mediestrategi

Ønsker du, at din elevannonce får ekstra synlighed? Få en eksklusiv annonceringsplads og få dit opslag delt på vores Facebook side med over 11.000 følgere. Vi hjælper dig også med at blive eksponeret på de sociale medier og andre elevportaler.

Læs mere om Mediestrategi

SmartRecruit

Smart Recruit

Ansættelse af elever med ”Smart Recruit”. Vi hjælper dig med at udvælge de rette kandidater i ansøgningsbunken. Vi står for hele rekrutteringsproccen, inkl. sortering af ansøgere, screening og udsendendelse af afslag. Du skal blot afholde samtalerne.

Læs mere om Smart Recruit

Det stærkeste netværk


Det, der gør vores position unik er, at vores jobnetværk PraktikService er integreret på flere af landets tekniske, erhvervs- og handelsskoler. Vi har derfor en eksklusiv adgang til over 30.000 unge, der søger efter en praktikplads. Vi har desuden et velfungerende samarbejde med skolernes uddannelsesvejledere. Vi hjælper dig med at annoncere, rekruttere og finde de rette kandidater – de hjælper dig med at få godkendelse som praktiksted, lønrefusion fra AUB, og at din nye medarbejder får den rette løn, elevkontrakt og skoleophold i elevperioden.

Praktikservice

Hvordan bliver du godkendt som praktikplads? Og hvilken type elev har du brug for?
Bliv kontaktet og få gode råd til at komme godt i gang.

 

Bliv kontaktet

Bliv klogere på elevrekruttering

 .

tema1.png
tema2.png
Gå til Videnscenter

Bliv klogere på os

Det der kendetegner os er, at vi brænder for at skabe det rette match mellem virksomheder og studerende med den bedste jobportal, den bedste elevrekruttering og det bedste jobnetværk. Bag Elevplads.dk er tiltræknings- og rekrutteringshuset CompanYoung, der udarbejder større kampagner og webuniverser målrettet den unge målgruppe. Samarbejdet gør, at vi altid kan holde os opdateret med de mest effektive strategier til at annoncere, tiltrække og rekruttere og give dig den mest optimale løsning.

 

Om os
ansæt en elev

Ansættelse af elever, trainees og lærlinge – Synliggør din stilling på Elevplads.dk

   INDRYK ANNONCE   
   BLIV KONTAKTET