Indryk Annonce
logoer.png

Kom i godt selskab


Elevplads.dk har siden 2008 hjulpet alle typer virksomheder med at finde de rette elever, trainees og lærlinge. Det der gør vores kunder glade og tilfredse, er ikke blot, at vi har de bedste annoncerings- og rekrutteringsprodukter på markedet, men også, at vi giver en nærværende service – fra start til slut. 

team4.png

Få en annonce på Elevplads.dk


Elevplads.dk er Danmarks førende jobportal for elever, lærlinge og trainees, der søger efter en ny arbejdsgiver. 

Hver måned har vi mellem 50.000 og 90.000 besøgende og har over 7500 jobannoncer om året. Vi sikrer os derfor, at du når bredt ud til de mange unge, der leder efter en elevplads eller læreplads.

En annonce på Elevplads.dk er ikke bare et jobopslag – det er en flot jobannonce med tekst, billeder, logoer og forskellige features.


Læs mere

 
hjemogfix3-3.png

Brug vores netværk


Det, der gør vores position unik er, at vores jobnetværk PraktikService er integreret på flere af landets tekniske, erhvervs- og handelsskoler. Vi har derfor en eksklusiv adgang til over 30.000 unge, der søger efter en praktikplads. Vi har desuden et velfungerende samarbejde med skolernes uddannelsesvejledere. Vi hjælper dig med at annoncere, rekruttere og finde de rette kandidater – de hjælper dig med at få godkendelse som praktiksted, lønrefusion fra AUB, og at din nye medarbejder får den rette løn, elevkontrakt og skoleophold i elevperioden.

skoler.png

Vi hjælper dig med at finde en ny elev

 

Elevplads.dk er ikke kun en effektiv jobportal. Vi er også en dygtig rekrutteringspartner med grafikere, tekstforfattere, mediekonsulenter og rekrutteringspecialister i huset parat til at assistere din ansættelse af elever, lærlinge og trainees. 

jemfix3-1.jpg

Tekstforfatning og design

Vi kan hjælpe dig med at udforme dit jobopslag, så det rammer målgruppen på den måde som du ønsker det. Vores tekstforfattere er vant til at skrive annoncer målrettet de unge. Og vores grafikere ved, hvordan du kan spille på det visuelle. 

Læs mere om Tekstforfatning og grafik

Elevrekruttering

Smart Recruit

Med ”Smart Recruit” hjælper vi dig med at udvælge og ansætte de rette kandidater i ansøgningsbunken. Vi står for hele rekrutteringsproccen, inkl. sortering af ansøgere, screening og udsendendelse af afslag. Du skal blot afholde samtalerne.

Læs mere om Smart Recruit

Sociale medier

Mediestrategi

Hvis du skal rekruttere flere elever, kan vi hjælpe dig med at annoncere på Facebook, Instagram og Snapchat og hermed også nå ud til de passivt søgende elever. Vi deler også gerne din annonce på vores Facebook side med over 11.000 følgere.

Læs mere om Mediestrategi

Videnscenter

 

Elevplads.dk holder dig opdateret med den seneste viden ift. ansættelse af elever, trainees og lærlinge. Du kan løbende læse nye guides, e-bøger, webinarer og cases.

Vores seneste tema er om Praktikplads-AUB, der handler om den nye praktikordning, der får indflydelse i 2018. Du kan her finde en visuel guide og en e-bog omhandlende temaet.

 

Gå til Videnscenter
 
ebook2.png

Udforsk vores produkter

 

Overvejer du at annoncere på Elevplads.dk eller ønsker du at få ekstra hjælp til din rekruttering? Vi har de rette produkter til dig. Klik videre for mere information. 

Se vores produkter