Indryk annonce

Da Focus Flex Leasing A/S søgte en ny salgselev, søgte de samtidig en mere overskuelig og tidsbesparende rekrutteringsproces, der var i stand til at finde dem en kompetent kollega på hurtig og nem vis. Her kom Smart Recruit ind i billedet; vores nye rekrutterings- og screeningsmodul, som yder assistance ifm. en virksomheds elevrekruttering ved at:

 • Opsætte elevannoncer i YoungCRM
 • Opsætte profilmatch-tests
 • Gennemgå ansøgninger løbende (rekrutteringskonsulent)
 • Udvælge de 5-10 bedste ansøgere
 • Udlevere ansøgninger til virksomhed

Rekrutteringensprocessen gav et gennemsnitligt match på hele 82 % blandt ansøgerne og virksomheden, og det resulterede ikke blot i én ny kollega til Focus Flexs team, men to – til trods for, at virksomheden kun søgte en. 

case

 

Et gennemsnitligt match på 82 %

Det kan både være en vanskelig og tidskrævende proces at finde de helt rigtige kandidater i ansøgningsbunken, men det var det ikke for Focus Flex Leasing. Vi tog os af størstedelen af rekrutteringsprocessen. 

På baggrund af en indledende dialog med Focus Flex Leasing, som indrammede krav til den ønskede profil, opsatte vi elevannoncen ved brug af vores rekrutteringsplatform, YoungCRM. I samme platform blev ansøgningerne modtaget; ansøgninger der ikke blot baserede sig på den traditionelle, tekstlige ansøgning og CV men også profilmatchtests og video. Derudfra generede vi profilmatches, gennemgik løbende ansøgningerne, udvalgte de bedste matches og sendte disse videre til virksomheden. Den endelige rekruttering var op til Focus Flex Leasing, som blot skulle håndtere de 5-10 bedste profilmatches, de fik tilsendt

Elevrekrutteringen i tal

 • Gennemsnitligt matchprocent på 82
 • Over 1.300 unikke visninger
 • 220 unikke kliks
 • 56 ansøgninger
 • 8 A-kandidater

Anders-Andersen-2-e1507048357327

Kommentar fra Focus Flex Leasing:

Årsagen til vi valgte Elevplads.dk samarbejdspartner var, at det virkede som et site, hvor vi ville få mange seriøse henvendelser igennem. Vi endte med at få mange gode emner til samtaler og har fundet en rigtig god elev. Elevplads.dk hjalp os med sortering af de mange ansøgninger. Det fungerede rigtig godt.

Vi fik en god sparring omkring, hvad vi skulle lægge vægt på i vores søgning efter en egnet elev. Vi ville dog have ønsket os, at elevplads.dk også havde oplyst os om, at det kræver en godkendelse, før man kan optage elever, og at eleven skulle på skole i 5 uger, før han kunne starte hos os. Det gav nogle udfordringer.

Vi kan anbefale Elevplads.dk. Elevplads.dk er efter vores overbevisning det sted, hvor vi fik de relevante ansøgninger, som vi havde brug for. Vi fik en god sparring om sortering af ansøgninger, og i sidste ende ansætte en kvalificeret salgselev.

Michel Goldin

Partner, Focus Flex Leasing

 

Christian Mehlsen

Af Christian Mehlsen

Christian har ansvar for at indsamle viden om elevrekruttering og elevforløb og få det kommunikeret ud på bloggen.

Ønsker du at høre mere om Smart Recruit?

Med produktet Smart Recruit hjælper vi jer igennem jeres elevrekruttering, ved at styre rekrutteringsprocessen og udvælge de 5-10 bedste ansøgere for jer.

Vi opsætter jeres annoncering, indsamler ansøgninger og screener kandidater.

Læs mere
Kandidater

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Tilmeld dig Elevplads.dks nyhedsbrev med fokus på tiltrækning og rekruttering af elever, lærlinge og trainees.

I nyhedsbrevet får du adgang til

 • De seneste blogindlæg
 • Nyeste e-bøger og cases
 • Tips og tricks til rekruttering af elever, lærlinge og trainees
 • Information om krav og regler inden for elevområdet