Indryk annonce

Den nye europæiske persondataordning (GDPR) træder i kraft den 25. maj 2018. Ordningen kommer til at påvirke alle forretningsområder, hvor man anvender persondata, fx marketing, analyse, strategi og HR og skærper kravene for, hvordan virksomheder og myndigheder på tværs af EU skal sikre og beskytte den personlige data.

Dette omfatter enhver form for information, der gør det muligt at identificere en person, fx navn, adresse, fødselsdato, e-mail-adresse, telefonnummer og stillingsbetegnelse.

For at give GDPR gennemslagskraft vil virksomheder, der sløser med persondata, idømmes en større bøde, der beløbsmæssigt går på op til 20 millioner Euro eller 4 % af den samlede omsætning for de største virksomheder. Bøden afhænger af virksomhedens størrelse, men vil have en markant betydning for alle typer virksomheder og bør derfor undgås.

Læs den fulde artikel hos CompanYoung >

 

Christian Mehlsen

Af Christian Mehlsen

Christian har ansvar for at indsamle viden om elevrekruttering og elevforløb og få det kommunikeret ud på bloggen.

Produkt: Smart Recruit

Det kan være en vanskelig og tidkrævende proces at finde frem til de helt rigtige elever. Med produktet Smart Recruit hjælper vi jer igennem jeres elevrekruttering, ved at styre rekrutteringsprocessen og udvælge de 5-10 bedste ansøgere for jer.

Læs mere
writing-1149962_1920

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Tilmeld dig Elevplads.dks nyhedsbrev med fokus på tiltrækning og rekruttering af elever, lærlinge og trainees.

I nyhedsbrevet får du adgang til

  • De seneste blogindlæg
  • Nyeste e-bøger og cases
  • Tips og tricks til rekruttering af elever, lærlinge og trainees
  • Information om krav og regler inden for elevområdet