Indryk annonce

De digitale unge

2018
Elevplads.dk har i samarbejde med virksomheden CompanYoung udarbejdet en e-bog om unges digitale præferencer ift. sociale medier, beslutninger og image. 
Gå til e-bogen
e-bog-digital.jpeg

Praktikplads-AUB

2018
Denne e-bog er udviklet af Elevplads.dk med henblik på at give arbejdsgivere gode råd ift. at implementere den nye praktikordning Praktikplads-AUB.
Gå til e-bogen
e-bog-praktikplads.jpeg

Vidensbank for virksomheder

Er dit rekrutteringsbehov større end gennemsnittet, tilbyder Elevplads.dk forskellige tilkøbsprodukter, der kan sikre at en bredere målgruppe ser dine jobannoncer.
achievement-3561061_960_720

Vidensbank

Overvejer du at ansætte elever eller lærlinge? Elevplads.dk har i samarbejde med Knord, TEC, NEXT og Esnord samlet de vigtigste informationer til jeres virksomhed
Gå til vidensbanken
shutterstock_778983088

Rekruttering af elever - blog

Vil du blive endnu klogere på tiltrækning af rekruttering af elever, lærlinge og trainees så besøg Elevplads.dk Blog, hvor du kan læse mere om emnet og få tips og trick til din jagt på den rette kandidat.
Gå til vidensbanken

Bliv kontaktet

 

Ønsker du at høre mere om tiltrækning og rekrutteringer af elever, lærlinge og trainees, og om hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed, så udfyld venligst kontaktformularen. Herefter vil en af vores konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe direkte til os på telefon:
74 31 33 62 i hverdagene fra klokken 8-16.