Indryk annonce

Vi brænder for lærlinge, trainees og elevansættelse

Elevplads.dk er en jobportal, der er stiftet i 2008, med fokus på lærlinge-, trainee- og elevansættelse. 

Elevplads.dk er en del af CompanYoung, der er Danmarks mest erfarne virksomhed ift. til at tiltrække og rekruttere unge til uddannelse og karriere via bl.a. kampagner og webuniverser.

Elevplads.dk har et mål om at hjælpe virksomheder og unge med at finde det rette match – vi ønsker derfor at skabe de bedste produkter og den bedste service for begge parter.

 

Elevplads.dk annoncerer hvert år mere end 7500 lærepladser og elevpladser, og har hver måned +50.000 besøg.

Elevplads.dk har et stort netværk på landets ungdomsuddannelser via vores elevnetværk PraktikService.dk, hvor vi samarbejder med skolernes praktikkonsulenter og har 13.000 ungeprofiler, der følger vores jobopslag.

Som annoncør på Elevplads.dk får du optimeret din elevansættelse, da du er garanteret den bredeste eksponering af din praktikplads.

logo-oversigt

En del af CompanYoung


Som en del af CompanYoung kan vi i Elevplads.dk trække i mange tråde hos dygtige udviklere, designere, analytikere og konsulenter, der hver dag udarbejder større tiltræknings- og rekrutteringskampagner for uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Du er derfor altid velkommen til kontakte os, hvis du har for ekstra produkter til din lærlinge- og elevansættelse, fx hjemmeside, kampagne, film, kundeanalyse eller CRM-system. Som en del af et større rekrutteringshus forsøger vi i Elevplads.dk konstant at udvikle vores produkter og services og følge med i de nyeste tendenser.

 

Læs om CompanYoung

Brug Elevplads.dk til din elevansættelse

Indryk annonce
Bliv kontaktet